Drachtsterweg 4, 9865AT Opende Tel: 06-50808625 Email: sabrinanagelstudio
@outlook.com
Kvk: 62387995
Privacyverklaring
Drachtsterweg 4
9865AT Opende
Email:
sabrinanagelstudio
@outlook.com
Tel: 06-50808625 Kvk: 62387995
Privacyverklaring

CND SHELLAC

Wat is CND™ Shellac™?

CND™ Shellac™ breng ik aan als een lak. CND™ Shellac™ wordt onder een speciale CND™ UV lamp uitgehard, dus er is géén droogtijd (buiten de uitharding van de lamp). Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke natuurlijke bescherming voor uw nagels! 14+ dagen een fantastische hoogglans die u niet wilt opgeven!Shellac, gellak, gellac, gel polish, color gel en soak off gel, zijn allemaal benamingen voor hetzelfde product.
Gellak, ook wel gelpolish of soak off gel genaamd, is een product dat eigenschappen combineert, van een gel met die van een nagellak, in een veelvoud aan kleuren.

Een welbekend probleem van vrouwen, zijn nagels die dun, zwak en poreus zijn. Veel vrouwen gebruiken nagelverharders om hun nagels sterk te maken, en lakken hun nagels om de 2 à 3 dagen omdat de nagellak beschadigd is, of afbladdert.
Met Gellak zijn problemen van zwakke natuurlijke nagels, evenals de problemen met het lakken van de nagels, opgelost.

Gellak zorgt voor een versteviging van de natuurlijke nagel, en tegelijkertijd voor een mooie kleur die voor een periode van 2½-4 weken blijft zitten.
Het aanbrengen werkt hetzelfde als bij een normale nagellak, met dit verschil dat het nu in een UV-lamp wordt uitgehard.
U kunt direct na de behandeling de deur uit en mag de nagels direct gebruiken zonder risico op beschadiging.

Voordelen Shellac (Gellak):


Website gemaakt door Wolsink IT