Drachtsterweg 4, 9865AT Opende Tel: 06-50808625 Email: sabrinanagelstudio
@outlook.com
Kvk: 62387995
Privacyverklaring
Drachtsterweg 4
9865AT Opende
Email:
sabrinanagelstudio
@outlook.com
Tel: 06-50808625 Kvk: 62387995
Privacyverklaring

IBX behandeling

IBX is een nieuw en revolutionair systeem dat beschadigde (natuurlijke) nagels helpt herstellen en sterker te maken van binnenuit. Het is doorzichtig en wordt als lak op de nagel aangebracht. IBX dringt door de nagelplaat heen door middel van warmte en speciale oliën en bindt de bovenste lagen van de nagelplaat (zelfs beschadigde plekken) aan elkaar.
IBX wordt uitgehard met LED of UV licht. Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. Hierdoor wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger, maar egaliseert IBX ook groeven. Dit gebeurt niet in 1 keer en zal meerdere behandelingen vragen.
Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien.
IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd SHELLAC (GelPolish) gebruikt, IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de SHELLAC (GelPolish) beter blijft zitten.
IBX als een kuur van 3 wekelijkse behandeling (1x per week) voor steviger en flexibele nagels.
IBX kan ook gebruikt worden om NATUURLIJKE NAGELS STERKER te maken waardoor ook zwakke nagels langer kunnen worden zonder een kunstnagel aan te brengen!
Het resultaat is een stevigere en flexibele nagel.
Ook mannen of vrouwen die chemo gaan ondervinden kunnen baat hebben bij een IBX behandeling 3 weken voor de chemo en tijdens de chemo. IBX zorgt ervoor dat de nagelplaat in elkaar blijft tijdens de chemo, een echte vooruitgang.
IBX is ook zeer geschikt voor o.a. kapsters, heren, nagelbijters, klanten die veel met handen in het water zitten (werkt ook waterafstotend), voor klanten die van de werkgever geen kunstnagels mogen dragen.

Voordelen van IBX NAIL SYSTEM:

Voor wie is en kan IBX NAIL SYSTEM gebruikt worden:

Omdat de conditie van de natuurlijke nagels bij iedereen verschillend is, zullen ook de resultaten en mate van herstel bij iedereen anders zijn. Het is belangrijk om op tijd terug te komen voor een IBX herstelbehandeling. Ook persoonlijke verzorging en dagelijkse bezigheden hebben invloed. Dagelijks gebruik van nagelriemolie wordt sterk aangeraden. Nagels moeten naar de gewenste lengte worden gevijld en niet geknipt. Gebruik altijd handschoenen bij schoonmaakwerkzaamheden en werkzaamheden in de tuin.

DADI OIL:

Tijdens de kuur is het belangrijk dat u thuis 4 keer per dag uw nagelriemen insmeert met de voor dit product ontwikkelde Dadi Oil, deze nagelriemolie is voor 95% natuurlijk en trekt direct in de huid en nagelplaat. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is naturlijke Vitamine E toegevoegd; een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur! Dit bevordert het herstelproces van uw nagels. Een eerst kuur met IBX bestaat uit 3 behandelingen. Het is belangrijk dat de nagels gedurende de reparatiekuur kort gehouden worden.


Website gemaakt door Wolsink IT